Centra

En stjärna på uppgång för mode och livsstil.

Svenska Centra har på relativt kort tid seglat upp som en ledande e-handelsplattform för fashion och livsstilsvarumärken med global försäljning. Centra fungerar bra både för B2C som för försäljning till återförsäljare och har ett PIM särskilt lämpat för produkter med många varianter.

centra-partner image

Sant headless ger maximal flexibilitet

Kombinationen av headless-arkitektur och .net passar Cloud Nine perfekt. Att många av våra kunder även sedan tidigare återfinns i Centras fokusbranscher gör Centra till ett naturligt val för oss. I kombination med något av våra rekommenderade CMS kan vi bygga kraftfull och konverterande e-handel som hanterar content på ett sätt som gör att våra kunders varumärken kan presenteras på ett unikt och personligt sätt.Vi lanserar snart e-handel på Centra för Sweef, ABC skin och Davida.

Omnikanal för fashion och livsstil

Varumärken i dessa segment har ofta många kanaler och touchpoints mot konsument. Centras arkitektur är specialanpassad till detta och det finns även avancerade funktioner för automatiserad order- och returhantering, vilket hör till vardagen inom fashion och livsstil. Centra har färdiga integrationer mot allt från CRM till live shopping-plattformar och logistik. På så sätt kan köpresan optimeras, samtidigt som vi garanterar den bästa upplevelsen för kunderna.

Några av våra case

Kika på fler