Skip navigation

Centra E-handel

En ledande e-handelsplattform för mode och livsstil

Svenska Centra har på rekordtid etablerat sig som den främsta e-handelsplattformen för global försäljning av mode- och livsstilsvarumärken. Genom att erbjuda en imponerande kombination av avancerad B2C- och återförsäljarfunktionalitet, samt ett Product Information Management (PIM) system som är skräddarsytt för produkter med omfattande varianter, har Centra positionerat sig som en pålitlig och innovativ partner för företag som strävar efter en högpresterande e-handelslösning.

Headless E-handel med Full Flexibilitet

Centras headless-arkitektur i kombination med .Net utgör den perfekta matchningen för att lyfta e-handelsupplevelsen till nya höjder på Cloud Nine. Många av våra framstående kunder inom Centras fokusbranscher har sett plattformen som det naturliga valet för sina behov. Genom att integrera våra rekommenderade Content Management Systems (CMS) skapar vi inte bara en kraftfull e-handelsplattform, utan också en konverterande och engagerande digital närvaro.

Omnikanalstrategi för Mångfacetterad Mode och Livsstil

Varumärken inom mode och livsstil möter ofta den komplexa utmaningen att navigera genom en mängd olika kanaler och touchpoints för att nå sina konsumenter. Centras arkitektur är speciellt designad för att hantera dessa krav och erbjuder avancerade funktioner för automatiserad order- och returhantering – avgörande aspekter inom mode och livsstil. Genom färdiga integrationer mot Customer Relationship Management (CRM), live shopping-plattformar och logistikstrukturer, optimerar Centra inte bara köpupplevelsen utan säkerställer även en överlägsen helhetsupplevelse för våra kunder.

Genom att välja Centra som din e-handelsplattform går du inte bara in i en teknologisk resa utan inleder också ett strategiskt partnerskap. Centra erbjuder inte bara state-of-the-art teknik utan möjliggör även anpassningar och skräddarsydda lösningar för att möta de unika kraven inom mode- och livsstilsbranschen.

Om du vill höra mer om hur Centra kan hjälpa ditt företag, är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi ser fram emot att diskutera möjligheterna och stödja ditt företags tillväxt inom den digitala världen.

Nyfiken på vad vi kan uppnå tillsammans?

Boka ett möte med Micke Östling, KAM på Cloud Nine.