Skip navigation

Davida Cashmere

TIDLÖSA PLAGG FRÅN GENERATION TILL GENERATION

PLAY

En knivskarp lösning för mjuka produkter

Hållbara kashmirprodukter med en skandinavisk design för hem, kvinnor och män – det är Davidas grundkoncept. Den avskalade men varma designen återspeglas i e-handelslösningen vars uppgift är lika mycket att inspirera samt att leda besökaren till köp. På Davidacashmere.com står produkten och dess historia i fokus.

Besök Davida Cashmere

Davidas e-handel tar besökaren från produktionen i Mongoliet till inspirerande produktsidor, informativa artiklar och knivskarpt innehåll. Den digitala resan sammanflätar inspiration, information och köp samt guidar besökaren till att fatta rätt beslut.

CAMILLA SUNDBERGCREATIVE DIRECTOR, CLOUD NINE

En kraftfull lösning omsluten av harmonisk design

Davidas fokus på hållbar och tidlös design har matchats med en e-handel byggd på den senaste tekniken. Centra e-handelsplattform i kombination med Storyblok CMS resulterar i en modern, “composable commerce”-lösning som möjliggör för Davida att bygga starkt innehåll som kan driva organisk trafik och lyfta deras digitala varumärke.

  • HEADLESS E-COMMERCE MED HÖG PERFORMANCE
  • BYGGT PÅ CENTRA MED STORYBLOK SOM CMS
  • BETALLÖSNING INTEGRERAT MED KLARNA OCH PAYPAL WIDGET
  • LANSERAT PÅ 5 MARKNADER

Vi är så stolta över att lansera vår nya plattform tillsammans med Cloud Nine. Resultatet blev en skalbar e-handel med kundupplevelsen i fokus som andas Davida i varje vrå. En bra grund för vår framtida tillväxtresa!

SUSANNA BRUNZELLE-COMMERCE ANSVARIG, DAVIDA

Nyfiken på vad vi kan uppnå tillsammans?

Boka ett möte med Micke Östling, KAM på Cloud Nine.

Inspiration

Explore Case
E-Handel

Live It

Explore Case
E-Handel

Casall