Skip navigation

Live It

MINNEN FÖR LIVET

PLAY

Upplevelsen först

Med hundratals upplevelser i samarbete med landets bästa arrangörer, har Live it det bredaste utbudet av upplevelser i Sverige. Live it ville gå från en egenbyggd lösning, till en mer flexibel plattform med större frihet för redaktionellt innehåll och kampanjer. Den nya lösningen möjliggör ett friare arbetssätt, samtidigt som den är bättre anpassad för mobila enheter och ger möjlighet att lansera flera marknader och sajter på samma plattform.

Besök Live It

Live it-projektet är byggt för framtiden, där e-handeln på ett sömlöst sätt integrerar med såväl bakomliggande bokningssystem som det moderna gränssnittet.

JOHAN CASSELSÄLJCHEF, CLOUD NINE

Cloud Nine storefront på Litium e-handelsplattform

För att utveckla och behålla sin position, ville Live it utveckla sin e-handel för att möta kundernas behov och effektivisera redaktörers arbete. Ett krav var en molnbaserad plattform där fronten var byggd med headless-teknologi.

Cloud Nine har fokuserat på navigeringen med en tydlig kundresa, för att motivera och inspirera genom hela köpprocessen. Användaren kan snabbt och smidigt hitta unika upplevelser till sig själv eller att ge bort.

Formspråket på den nya webbplatsen genomsyras av Live its röda, kaxiga manér där attityd med kantiga detaljer, ger en modern känsla.

  • BYGGD PÅ SENASTE LITIUM 8
  • MODERN OCH ANVÄNDARVÄNLIG DESIGN
  • EN PRIVAT OCH EN FÖRETAGSSITE UPPDELAT PÅ 2 KANALER
  • EFFEKTIVISERINGSLYFT FÖR REDAKTÖRER OCH IT-AVDELNING

Vi på Live it, gick in i e-handelsprojektet med kundresan och skalbarhet i fokus. Med hjälp av Cloud Nine har vi tagit flera steg framåt i den resan och vi ser ett långsiktigt samarbete för att vidareutveckla vår affär att nå nya digitala höjder

CHRISTOPHER SVENSSONCIO, LIVE IT EXPERIENCE

Nyfiken på vad vi kan uppnå tillsammans?

Boka ett möte med Johan Cassel, Försäljningschef på Cloud Nine.

Inspiration

Explore Case
E-Handel

Davida Cashmere

Explore Case
E-Handel

Houdini