Skip navigation
Nyheter / 13 mar 2023

Cloud Nine flyttar till NOVA House @Slussen

Cloud Nine flyttar till NOVA House den 17e april.

Efter två år på Alma Nybrogatan, flyttar nu Cloud Nine till NOVA House i Katarinahuset. Katarinahuset ägs Atrium Ljungberg och har det senaste året genomgått en förvandling där nya och moderna kontorsytor utvecklats med genomtänkta och hållbara lösningar. De nya lokalerna i hjärtat av Slussen erbjuder en fantastisk panoramavy från Stadshuset, över Gamla Stan, till Djurgården.

Förutom gemensamt våningsplan med moderbolaget Nova Consulting Group AB, kommer Cloud Nine dela 2.250 kvm yta med systerbolagen Epinova, Fyr Agency, Infunnel, Pineberry och Singular Studios, och tillsammans erbjuda ännu bredare kompetens inom digitala tjänster och marknadsföring.

Katarinahuset bär på många årsringar med diverse ombyggnationer ovanpå de äldsta delarna av byggnaden, som grundades 1909 av arkitekten Gustav Wickman. Cloud Nine flyttar in i samband med den allra senaste renoveringen och ser framemot att vara del av en ny årsring i Katarinahusets historia.

NOVA House kontorsmiljö med Gamla Stan som fond och Slussens puls kommer att erbjuda en atomsfär där kultur och affärer sammanfogas som en social mötesplats för alla, en miljö som återspeglar Cloud Nines kreativa och innovativa verksamhet.

Katarinahuset Slussen

Cloud Nine flyttar in den 17e April och ser fram emot att framöver välkomna anställda, kunder och partners till de nya lokalerna på Stadsgården 6/ Katarinavägen 9.

Kontaktinformation

Mer intresseant läsning