Skip navigation
Nyheter / 02 mar 2021

Cloud Nine och Centra ingår strategiskt samarbete i Norden

Cloud Nine har ingått ett strategiskt partnerskap med den varumärkesfokuserade e-handelsplattformen Centra. Partnerskapet fokuseras till de Nordiska länderna och i synnerhet den finska marknaden.

Cloud Nine har inlett ett samarbete med <a href="https://centra.com/" target="_blank">Centra</a>, en molnbaserad e-handelsplattform för globala varumärken inom mode och livsstil. Partnerskapet fokuseras till de Nordiska länderna och i synnerhet den finska marknaden, där båda parterna just nu ökar sina intressen.

“Vi är väldigt nöjda att ingå partnerskap med en så erfaren byrå som Cloud Nine. De har en lång historia av att skapa kraftfulla e-handelsupplevelser och vi ser fram emot att ge ett starkt gemensamt erbjudande med deras banbrytande design och implementation och vår headless-teknologi”, säger Martin Jensen, CEO på Centra.

Centra är ett snabbväxande internationellt bolag som erbjuder en komplett headless e-handelsplattform. Med oändliga möjligheter för design, integrationer och global skalbarhet för direct-to-consumer och digital-wholesale har Centra sedan 2016 förvärvat över 150 varumärken inom mode- och livsstilsbranschen

<a href="https://www.cloudnine.se/cloud-nine-oppnar-kontor-i-helsingfors" target="_blank">Cloud Nine expanderade nyligen sin verksamhet till Finland</a> i samband med förvärvet av den Helsingfors-baserade byrån Mios. Lokal närvaro är nyckeln till effektiv etablering på nya marknader vilket gör samarbetet med Centra strategiskt starkt eftersom Centra också expanderar sina intressen till den finska marknaden.

“Vi valde främst att samarbeta med Centra på grund av att plattformen erbjuder oöverträffade möjligheter inom mode- och livsstilsbranschen - ett område där vi ser stor framtida potential. Vi brinner för att ständigt utveckla våra kunders verksamheter och känner att Centra är en perfekt samarbetspartner för oss”, säger Johan Cassel, Försäljningschef på Cloud Nine.

Mer intresseant läsning