Skip navigation
Nyheter / 02 okt 2020

Cloud Nine öppnar kontor i Helsingfors

Den Stockholmsbaserade digitalbyrån Cloud Nine expanderar verksamheten till Helsingfors. Behovet av lokal representation har växt fram under en längre tid, och då möjligheten öppnades att överta de anställda från den finska digitalbyrån Mios, var det ett enkelt beslut.

Cloud Nine, som varit baserade i Stockholm sedan 1999 har under många år arbetat med flera kunder på nordisk nivå. Tankarna har länge funnits på fysisk nordisk expansion. Den lokala närvaron innebär att man kan tillhandahålla en högre servicegrad gentemot befintliga kunder och dessutom erbjuda tjänster på ett mer aktivt sätt på den finska marknaden.

Det nya kontoret har fyra medarbetare och kommer att expandera vartefter nya kunder förvärvas, utöver de lokala kunder som redan finns på plats.

Carl-Fredrik Risbecker, VD på Cloud Nine:

"Helsingfors är ett logiskt nästa steg för oss i vår strävan att bli den bästa digitala byrån för nordiska verksamheter. Därför, är jag mycket glad och förväntansfull inför vad vi kan åstadkomma tillsammans med vårt nya team i Finland."

Cloud Nine arbetar med strategi, design och utveckling av webbplatser och e-handelsplattformar för några av Nordens mest erkända varumärken. Under senare år har man blivit flerfaldigt belönad för sin kundspecifika design- och användarupplevelse.

Exempel på kunder är Permobil, Casall, Sony Music, Dermosil, Houdini Sportswear, Bemz och Polygon.

Cloud Nine arbetar med plattformar såsom Litium, Storm, Contentful, Shopify och Episerver.

För mer information kontakta:

Carl-Fredrik Risbecker, CEO <br/> <a href="mailto:cfr@cloudnine.se">cfr@cloudnine.se</a>, +46 70 845 04 70

Johan Cassel, Sales & Marketing Manager <br/> <a href="mailto:johan.cassel@cloudnine.se">johan.cassel@cloudnine.se</a>, +46 70 494 24 60

Mer intresseant läsning