Skip navigation

Webb & CMS

Informationsrika webbplatser, intranät och appar är en del av vårt DNA. Cloud Nine är en ledande webbyrå i Stockholm med över 20 års erfarenhet av att arbeta med en mängd CMS och med kunder inom alla tänkbara branscher. Men vårt fokus är alltid på att ge både besökare och redaktörer bästa möjliga upplevelse.

Innovation och upplevelse ger resultat

En Cloud Nine-lösning är sällan en standardlösning. Vi kommer alltd göra vårt yttersta för att bygga en lösning som sticker ut från mängden.

Inte bara en snygg sajt

Vårt uppdrag är ofta att göra en befintlig webbplats mer effektiv eller mobilanpassad. En ny varumärkesplattform kan också ligga bakom inte bara en omdesign av sajten utan leda till en helt ny webbstrategi. När vi börjar ett uppdrag, börjar vi alltid med data och vi bygger vår UX på behoven och kundresorna från riktiga besökare. Och naturligtvis med prisvinnande design.

Innovation är vårt mellannamn

Många byråer pratar om att tänka utanför boxen. Vi föredrar att skapa våra lösningar innanför boxen, det vill säga inom de ramar som de flesta av våra kunder måste leva med - budget, befintliga integratioer och ofta ett befintligt CMS. Men det finns fortfarande en massa möjligheter till digital magi. Vi är stolta över våra utvecklare, som hör till de bästa i branschen, och det gäller hela stacken. Vi tar också hänsyn till våra kunders processer och strävar efter att göra livet enklare för redaktörer och produktägare.

CMS för alla behov

Cloud Nine har lång erfarenhet från att bygga lösningar på både headless CMS (Content Management System) som Contentful, Storyblok och Prismic och kompletta ekosystem som Umbraco och Optimizely (f d Episerver). Vilket CMS vi väljer beror alltid på kundens krav, typen av innehåll som ska presenteras och de integrationer som behövs för att bygga den mest lyckade lösningen för slutanvändarnas behov och upplevelse. Vi tar också hänsyn till innehållsskaparnas och redaktörernas vardag.

Nyfiken på vad vi kan uppnå tillsammans?

Boka ett möte med Micke Östling, KAM på Cloud Nine.