Skip navigation

ASD

Ett nytt ansikte utåt för en tung medlemsorganisation

PLAY

En kommunikativ utmaning

När ASD, medlemsorganisationen för flyg-, försvars- och säkerhetsindustrin i Europa, bestämde sig för att uppgradera sin webbnärvaro med särskilt fokus på bättre och mer engagerande innehåll riktat till allmänheten, vände man sig till Cloud Nine. Tillsammans har vi skapat en spännande och informativ webbplats som med hjälp av bland annat storytelling, infografik och video förklarar både ASD:s arbete och det värde ASD:s medlemmar tillför till Europa och världen i en tid av politisk oro, klimatkris och säkerhetshot - både fysiska och digitala.

Besök ASD
250%
Snabbare laddningstid
700%
Snabbare sidnavigering

Den nya sajten har ett helt nytt formspråk och design byggd på plattformen Umbraco. Vi har hjälpt ASD berikad sajten med nya texter och ett uppdaterat bildspråk – där människan är i fokus i bild och video. 

CAMILLA SUNDBERGCREATIVE DIRECTOR, CLOUD NINE

Smart arkitektur ger maximal flexibilitet och snabbhet

Genom en headless-lösning med Umbraco CMS och ett frontend-lager byggt på Next.js/React uppnås maximal flexibilitet för redaktörer i ett enkeladministrerat gränssnitt samtidigt som webbplatsen är väsentligt snabbare än den tidigare tack vare statisk förrendering av innehåll.

  • HEADLESS ARKITEKTUR MED UMBRACO CMS OCH NEXT
  • BLOCKBASERAD DESIGN MED STOR FLEXIBILITET
  • AI-STÖDD FLERSPRÅKIGHET
  • INTEGRERAD FORMULÄRHANTERING OCH NYHETSBREV

"Cloud Nine levererade inte bara i tid och inom budget, utan också över förväntan. När ASD nu lanserade vår helt nya kommunikationsplattform tog det oss till en helt annan nivå. Vi kunde inte ha haft en bättre partner"

Jan PieGeneralsekreterare, ASD

Nyfiken på vad vi kan uppnå tillsammans?

Boka ett möte med Micke Östling, KAM på Cloud Nine.

Inspiration

Explore Case
Externwebb

Permobil

Explore Case
E-Handel

Dermosil