Skip navigation

Konsulttjänster för din digitala framgång

Cloud Nine har konsulter med en rad kompetenser så som utvecklare, UX-designers, strateger och projektledare.

När det saknas en bit i det digitala pusslet

Behovet av specialiserade konsulter har ökat de senaste 10 åren. Våra kunder behöver ofta en specifik kompetens för att komplettera sitt in-house team. Det kan röra sig om ett projekt, en särskild fas eller hela sin digitala transformation. Vi har erfarna experter som fyller dessa behov. Cloud Nine har kompetenser inom: systemutveckling, gränssnittsutveckling, UX-design, projektledning, analys och strategi samt redaktörskap och copywriting.

Startklara kompetenser

Cloud Nines anställda är några av de bästa IT-specialisterna i branschen. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder de rätta kompetenserna inom de flesta områdena. Vi har stenkoll på våra konsulters profiler, och kan ofta fylla våra kunders behov omedelbart eller med väldigt kort varsel.

Flexibla och skalbara team

Vi löser våra kunders behov. Det innebär att vi alltid försöker hitta den bästa lösningen på lång sikt, vilket kan innebära både långa och korta kontrakt. Behöver du en full-stack utvecklare på 24 månader till ditt in-house team, eller en UX-designer i två veckor, så kan vi oftast lösa utmaningen. Vår princip är alltid “rätt person på rätt plats”. Det handlar därför inte bara om kompetensmatchning, när det gäller att hitta en konsult som passar in i just ditt team och ditt företags kultur; personlighet och driv är lika viktiga pusselbitar. Våra långa kundrelationer bygger på vår pricksäkerhet och förmåga att matcha dessa behov med individer.

Support hela vägen

När du skriver ett konsultavtal med Cloud Nine, är du inte bara garanterad att få arbeta med de bästa IT-specialisterna i branschen, utan även att våra medarbetare får den support du har rätt att kräva av en bra arbetsgivare. Uppstår nya kompetensbehov under uppdraget, kommer vi att supporta dem och se till att de får den utbildning de behöver för att möta utmaningen.

Några nya och gamla kunder till oss: Åhlens, Postkodlotteriet, Region Skåne, Scania, Tele2, H&M, Volvo, Adecco, Folksam, Arvato Finans, MTR, Crayon

Nyfiken på vad vi kan uppnå tillsammans?

Boka ett möte med Johan Cassel, Försäljningschef på Cloud Nine.