Skip navigation

Litium

Komplett e-handelsplattform för den större kunden; med inbyggt PIM & CMS

Litium erbjuder en omfattande lösning för e-handel inom B2C, B2B och B2B2C, främst utformad för större kunder. Som en framstående Solution Partner till Litium har vi skapat prisbelönta globala e-handelslösningar åt många kunder. Vår flexibla Storefront byggd på React ger utrymme för anpassning av produktpresentation och säljande innehåll.

Innovativ E-handel med .NET och Mobilanpassad Kod

Vår valda utvecklingsmiljö är .NET, och med Litium som bygger på denna teknik är vi i perfekt harmoni. Vi använder snabb och mobilanpassad kod för presentationslagret och har implementerat integrationer till olika affärssystem, betallösningar och mikrotjänster. Den senaste versionen av Litium finns tillgänglig som en helt molnbaserad lösning.

En Komplett Lösning med Fokus på Konvertering

Litiumplattformens kärna utgörs av ett kraftfullt och användarvänligt PIM. Tillsammans med detta finns ett blockbaserat CMS som gör det enkelt för redaktörer att skapa engagerande innehåll. Den nyutvecklade kampanjmotorn möjliggör avancerade och sammansatta kampanjer. Målgruppsanpassning baserat på besöksbeteende eller tidigare köp är standard och ger stora möjligheter för e-handlare att ta användarupplevelsen till nästa nivå och öka konverteringen.

Med Litium får du mer än bara en e-handelsplattform. Du får en heltäckande lösning som fokuserar på konvertering och förbättrar användarupplevelsen.

Nyfiken på vad vi kan uppnå tillsammans?

Boka ett möte med Johan Cassel, Försäljningschef på Cloud Nine.