Skip navigation
Nyheter / 28 sep 2021

Vinnare av Finlands företagarpris 2021 - Dermosil är föregångare inom näthandel

Vi vill gratulera vår kund Dermosil till vinsten av Riksomfattande företagarpriset 2021!

Dermosil är ett av Finlands ledande företag inom hudvård, makeup och hårvård. Med motiveringen att man bland annat är en föregångare inom e-handel, vann de utmärkelsen Riksomfattande företagarpriset 2021 i Finland. Vi på Cloud Nine är otroligt glada och stolta över att vara en del av Dermosils fantastiska resa.

Historien bakom samarbetet mellan Dermosil och Cloud Nine började redan för 25 år sedan när Dermosil startade sin första e-handel i samråd med Mikael Östling.

"Min resa med Dermosil har varit lång och otroligt spännande. Dermosil har genom åren varit mottagliga för råd och idéer och man har vågat satsa på den digitala utvecklingen. Det är glädjande att få se att det långsiktiga arbetet uppmärksammas med denna prestigefyllda utmärkelse" , säger Mikael Östling, Senior Key Account Manager på Cloud Nine

Cloud Nine har idag ett UX- och utvecklarteam som oavbrutet arbetar med Dermosils omfattande e-handelslösning som är byggd på Litium plattformen. Fokus i arbetet är att konstant mäta och optimera användarupplevelsen samt att identifiera nya behov och möjligheter som kan digitaliseras.

Läs mer om vårt arbete med Dermosils e-handel här <br/>

För mer information kontakta:

Mikael Östling, Senior Key Account Manager, Cloud Nine AB <br/> <a href="mailto:mikael.ostling@cloudnine.se">mikael.ostling@cloudnine.se</a>

Suvi Markko, VD, Dermoshop AB <br/> <a href="mailto:suvi.markko@dermosil.fi">suvi.markko@dermosil.fi</a>

Se en video med Dermosils Suvi Markko, VD och Henry Backlund, Grundare här.

Foto: Terotemedia / Tero Takalo-Eskola

Mer intresseant läsning