Skip navigation

Studieförbundet Vuxenskolan

EN DIGITAL SAMHÄLLSFÖRÄNDRARE

PLAY

Nytt UX gav utdelning

Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet är bred och geografiskt omfattande med 28 avdelningar. SV.se är därmed navet för såväl det samhällsnyttiga som det mer kommersiella i form av kurser och studiecirklar. Under 2017 gav Cloud Nine webbplatsen ett ansiktslyft som mötte de nya kraven på användarvänlighet, tillgänglighet och struktur - utan att kompromissa med design.

Besök Studieförbundet Vuxenskolan
28%
Ökade intäkter jämfört med 2018
28%
Fler som konverterar på sidan
39%
Ökat antal besökare

Tydlighet bemöter målgruppens krav

Vi ser en enorm potential i SV.se och har precis börjat resan mot målet att göra Studieförbundet Vuxenskolan till Sveriges största studieförbund.

David AlerDIGITAL STRATEG, CLOUD NINE

En digital samhällsförändrare

Vi tog ett rejält omtag i designen och gränssnittet. Resultaten kom snabbt och idag är sv.se en modern lösning byggd på CMS från Episerver. I det fortsatta optimeringsarbetet har vi bland annat implementerat Klarna, förbättrat anmälningsflödet och möjligheterna för redaktörerna att skapa friare sidor.

  • KLARNAINTEGRATION
  • ENKLARE ANMÄLNINGSFLÖDE
  • FLEXIBLARE REDAKTÖRSMÖJLIGHETER
  • INSPIRERANDE NYHETSBREV
  • VÄLKOMNANDE ORDERBEKRÄFTELSE

"Genom att Cloud Nine förstod våra behov och även på ett proaktivt sätt skapade förutsättningarna med ett brett analysarbete blev slutresultatet ett helt nytt SV. En förändring som gör att vi äntligen känner stolthet för vår hemsida, sv.se."

MARTIN ALMQUISTKOMMUNIKATÖR, STUDIEFÖRBUNDET VUXENSKOLAN

Nyfiken på vad vi kan uppnå tillsammans?

Boka ett möte med Micke Östling, KAM på Cloud Nine.

Inspiration