Skip navigation

Permobil

EN FRAMTIDSSÄKER OCH FUNKTIONELL GLOBAL PLATTFORM

PLAY

Globalt och varierat för ledaren på marknaden

Permobil är ett stolt svenskt teknikbolag som erbjuder några av världens främsta hjälpmedel för personer med funktionsvariationer. Deras ambition är att bli världsledande inom denna kategori av komplexa produkter, och är redan på god väg.

Efter ett antal kampanjwebbsidor fick Cloud Nine förtroendet att bygga Permobils nya globala webbplats. Ett gediget kundresearbete identifierade ett antal förbättringsområden i företagets digitala kommunikation. Permobil var särskilt måna om att webbplatsen skulle visa människorna - både de som uppfinner och producerar, och de vars liv förbättras genom användning av företagets produkter. Designen är gjord i nära samarbete med Permobils globala brandingteam som parallellt med siten lanserat ett nytt, modernt manér.

Besök Permobil
22 st
Landswebbar

Människor är Permobils fokus

När samarbetet började 2018, var målsättningen en digital transformation av Permobils marknadsplattform. Under resans gång har vi tagit stora och avgörande steg på vägen och den nya siten har blivit det globala nav för kommunikation som den långsiktiga planen siktade mot.

JOHAN CASSELKUNDANSVARIG, CLOUD NINE

Global webb byggd på Umbraco

Valet av plattform föll på Umbraco med ett presentationslager byggt i React, för att bygga en modulär, utvecklingsbar sidstruktur och arbetsflöden som passade Permobils redaktörer. Det fanns krav på tillgänglighet, datasäkerhet och loggning eftersom produkterna klassas som medicintekniska hjälpmedel och lyder under strängare lagar. Cloud Nine var aktiva i innehållsarbetet, där innEhåll från äldre webbplatser skulle migreras och kvalitetssäkras.

  • AVANCERAD PRODUKTFILTRERING
  • HUBSPOT-INTEGRANTION FÖR KAMPANJHANTERING
  • DETALJERAD LOGGNING OCH VERSIONSHANTERING
  • SNABB OCH MOBILANPASSAD

Cloud Nine är webbyråernas Apple. De förstår intuitivt vad kund behöver och gör det de måste för att nå dit. Utöver en synnerligen kompetent utvecklarskara har de ett starkt team av kompetenser som gång på gång levererar bättre än efterfrågat – och de gör det med pedagogik och tålamod.

ARTUR​ LECZYCKIDIRECTOR DIGITAL MARKETING

Nyfiken på vad vi kan uppnå tillsammans?

Boka ett möte med Johan Cassel, Försäljningschef på Cloud Nine.

Inspiration