Diös Fastigheter

ETT DESIGNLYFT FÖR VISIONÄREN PÅ SVERIGES HETASTE FASTIGHETSMARKNAD

PLAY

Snabbt, informativt och inspirerande

Diös är ett av Sveriges största fastighetsbolag med lokaler och privata hyresfastigheter i norra Sverige, från Gävle till Luleå. Samarbetet med Cloud Nine inleddes 2017 när byrån fick förtroendet att ta fram Diös nya webbplats. Det blev en webb som speglade bolagets företagskultur och ledord; enkla, nära och aktiva. 2020 var det dags att förnya webbplatsen i samband med att Diös tog fram en ny varumärkesplattform. Det blev ett mer direkt, snabbt tilltal med större fokus på inspiration och att driva besökaren till handling - intresseanmälan för bostad eller lokal, finansiella rapporter, Diös vision eller Mina Sidor för Diös hyresgäster.

Besök Diös
77%längre besök på webbplatsen
13%snabbare laddtid
24%fler besök från organiskt sök
Levande och inspirerande bildspråk

Vi har förfinat och optimerat flöden för att möta besökarnas individuella behov. Resultatet blev en tydligare webbplats med lätt åtkomst till finansiell information, lediga butikslokaler och privatbostäder samt information om Diös stadsutvecklingsprojekt.

CAMILLA SUNDBERGCREATIVE DIRECTOR, CLOUD NINE

Visuellt och levande

Målet med dios.se är att öka antalet nya kunder, attrahera investerare och göra det enklare för befintliga kunder att komma i kontakt med och ta del av information om Diös. I den nya webbplatsen integreras även material från Instagram. Webbplatsen är även bättre optimerad för sökmotorer i sin nya version och har tydligare objektspresentationer och landningssidor. Ingångarna till de olika städerna under Våra städer gjordes tydligare och mer attraktiva. Menyer och sidfot har blivit lättare och mer intuitiva.

  • B2B och B2C
  • VISUELLT OCH INSPIRERANDE
  • SNABBT OCH MOBILANPASSAT
Tack vare vårt etablerade samarbete och goda relation kunde Cloud Nine snabbt ge förslag på effektiva förbättringsområden som linjerade med vårt nya grafiska uttryck. Resultatet blev inte bara mer estetiskt tilltalande – utan resulterade även i ökad användarvänlighet som bidragit till att vi kunnat stärka våra affärsmöjligheter. Vi är supernöjda!
REBECCA ANDERSSONINNEHÅLLSANSVARIG, DIÖS FASTIGHETER AB

Nyfiken på vad vi kan uppnå tillsammans?

Boka ett möte med Johan Cassel, Försäljningschef på Cloud Nine.