Skip navigation

Cuero Design

Högsta kvalité för produkter och e-handel

PLAY

En liten e-handel med global publik

Cuero Design är ett litet familjeföretag som fokuserar på att skapa möbler av högsta kvalitet och med genomarbetad design. Med sin fladdermusfåtölj har man skapat en verklig designikon och från fabriken i svenska Småland levereras möbler till hela världen. Med den nya sajten ville man dels förmedla design känslan i produkterna och dels erbjuda en anpassad upplevelse för 11 olika språk och 236 olika länder.

Besök Cuero Design
300%
Ökade intäkter
200%
Ökad sidhastighet

Stort fokus har lagts på att skapa en design som låter Cueros högkvalitativa produkter ta den plats de förtjänar – högupplösta bilder, video och interaktiva block tar med besökaren på en inspirerande resa genom sajten.

CAMILLA SUNDBERGCREATIVE DIRECTOR, CLOUD NINE

Smart arkitektur ger maximal flexibilitet

Genom att bygga en headless lösning med Centra, Storyblok och Adyen kan varje besökare erbjudas en anpassad kombination av språk, produktutbud, valuta och betalsätt. Detta har haft en stor effekt på konverteringen och gett en bättre avkastning på marknadsföringen. Med ett smart designsystem och CMS verktyget Storyblok så kan Cuero Design enkelt skapa lekfulla och visuella presentationer på produkterna. Headless-arkitekturen har även möjliggjort stor frihet i designen vilket speciellt syns i sajtens produktkonfigurator.

  • HEADLESS E-COMMERCE PÅ CENTRA OCH STORYBLOK
  • LOKALA BETALSÄTT MED ADYEN
  • KUNDHANTERING MED KLAVIYO
  • PRODUKTKONFIGURATOR

“När man erbjuder föremål med de allra bästa materialen och den högsta möjliga kvaliteten, måste man presentera dem med en hemsida av högsta kvalitet. Grafiken måste se fantastisk ut och funktionaliteten måste vara så bra att man inte ens tänker på den. Det är precis vad Cloud Nine har levererat till CUERO.”

NILS KJERSTADIUSVD & ÄGARE, CUERO DESIGN

Nyfiken på vad vi kan uppnå tillsammans?

Boka ett möte med Micke Östling, KAM på Cloud Nine.

Inspiration

Explore Case
E-Handel

Dermosil

Explore Case
E-Handel

Davida Cashmere