Storyblok

Mer än vad som möter ögat

Österrikiska Storyblok är ett sant headless CMS, med fokus på layout och visuell presentation av innehåll. I våra projekt kombinerar vi Storyblok i första hand med e-handelsplattformen Centra, och dessa passar ihop perfekt för att skapa dynamiska och spännande e-handelslösningar, särskilt sådana där varumärken säljer direkt till konsument. I andra sammanhang kan Storyblock fungera som ett kraftfullt “content hub” med publicering i flera kanaler.

E-handel med utvecklingsmöjligheter

När man bygger frontend för en ehandelslösning är man ofta låst till en förutbeständ struktur, som bestäms av systemets PIM. Det gör att möjligheterna till en unik varumärkesupplevelse blir begränsade.Här ligger styrkan hos Storyblok, som både är väldigt flexibelt och gör det lätt för redaktörer att skapa spännande innehåll med bibehållen kontroll över stil och visuellt språk. Det är även förberett för integrationer och omnikanal-applikationer.

Workflow för en aktiv ehandel

Ett modulärt blockbaserat arbetssätt med lättanvänt redaktörsgränssnitt är centralt, men Storyblok är inte bara ett kraftfullt CMS utan innehåller också funktioner som hjälper ehandelsteamet att schemalägga förändringar och förbereda hela avdelningar, som kampanjer och drops, i förväg. Kort sagt innehåller Storyblok allt det som behövs för en aktiv ehandlare som vill ha full koll på innehållet.

Fler av våra härliga case

Se alla våra case