Litium

Komplett e-handelsplattform för den större kunden; med inbyggt PIM & CMS

Ett börsnoterat svenskt bolag ligger bakom denna avancerade plattform för e-handel B2C, B2B och B2B2C. Som en av Litiums främsta Solution Partners har vi byggt prisvinnande globala e-handelslösningar åt ett flertal kunder. Vi har även utvecklat en egen flexibel Storefront byggd på React som ger stora möjligheter till anpassning av produktpresentation och säljande content.

E-handel med utvecklingsmöjligheter

.net är Cloud Nines föredragna utvecklingsmiljö och eftersom Litium från grunden bygger på denna teknik passar det oss som hand i handske. Presentationslagret bygger på snabb och mobilanpassad kod. Vi har även byggt integrationer till många affärssystem, betallösningar och mikrotjänster utöver dem som ingår som standard. Den senaste versionen av Litium finns även som helt molnbaserad lösning.

En komplett lösning med fokus på konvertering

Kärnan i Litiumplattformen är ett kraftfullt och lättarbetat PIM. I kombination med detta finns ett blockbaserat CMS som gör det enkelt för redaktörer att skapa engagerande content. Det finns även en nyutvecklad kampanjmotor som möjliggör avancerade sammansatta kampanjer. Målgruppsanpassning beroende på beteende under besöket eller tidigare köp är också standard och erbjuder stora möjligheter för en e-handlare som vill ta användarupplevelsen till nästa nivå och höja konverteringen.

Våra kunder, byggda med Litium

Se fler case