Rådgivning inom

E-handel

Vi är experter på alla delar av en e-handel, från prisvinnande design till den senaste tekniken optimerad för både mobil och desktop. Genom att behärska strategi, UX och teknik har vi kunnat hjälpa många e-handelsaktörer uppnå sin fulla potential och lönsamhet.

En partner som kan hjälpa dig att stärka både ditt varumärke och din affär

Cloud Nine har utvecklat framgångsrika e-handelslösningar åt starka nordiska varumärken på ett flertal plattformar.

UX som lyfter ditt varumärke och din konvertering

Både analytiker och e-handelsansvariga förstår hur viktigt det är med en stark visuell närvaro, vilket inte bara handlar om en unik look utan även struktur, navigation och hur produkter presenteras. Det kan vara en utmaning att guida kunden genom beslutsprocessen ända till ett köp, men vår datadrivna designprocess och användartestprocess garanterar bästa resultat, även då e-handeln omfattar marknader med olika kundbeteenden.

Tekniken - att lösa utmaningarna

E-handelslösningar är komplexa, och består oftast av en samling integrerade system, t ex betalsystem och logistikplattformar. Dessutom finns det utmaningar med produktinformation, lagersaldouppdateringar och andra dataflöden. Och det är bara back-end. En sömlös upplevelse på alla digitala enheter kräver en hel del av presentationslagret. Men vi älskar utmaningar.

Plattformar för alla sorters e-handel

Inom e-handel är plattform och ekosystem viktiga delar i framgången. Cloud Nine har valt ett litet antal starka e-handelsplattformar som passar olika typer av e-handel, både branschvis, kundtyp (B2C, D2C eller B2B) och i fråga om integrationsförmåga och skalbarhet. De flesta av våra lösningar bygger på e-handelsplattformarna Litium och Centra - i de flesta fall headless.

Utveckling och support som skalar

Cloud Nine drivs av att ge e-handelsansvariga det stöd de behöver för att driva sin verksamhet så effektivt som möjligt. Vi kan skala upp vår support för att passa alla typer av kunder, inklusive dem med global försäljning. Vanligtvis är det samma team som står för både utveckling och support, med hjälp av en effektiv helpdesk-lösning. Vi är en partner du kan lita på.

För att utforska hur Cloud Nine kan förstärka din e-handelsverksamhet och lyfta ditt varumärke till nya höjder, kontakta oss idag för en skräddarsydd konsultation och demo av våra lösningar.

Nyfiken på vad vi kan uppnå tillsammans?

Boka ett möte med Micke Östling, KAM på Cloud Nine.