07 oktober 2019
Kl 12:00 - 12:45
Regeringsgatan 29, Stockholm

Social Commerce 2019 (extrainsatt)

Med anledning av att biljetterna till seminariet den 19 september tog slut på rekordtid, anordnas ett extrainsatt seminarium den 7 oktober.

För tio år sedan pratades det oavbrutet om hur all digital kommunikation – och all handel – skulle lyftas till nya höjder med hjälp av sociala medier. Har det blivit så? Idag utmanas Facebook och andra jättar av dataläckor och skandaler som har påverkat många användares syn på nyttan och betydelsen hos dem.

Nya betalmetoder, bättre logistik och nästa generation webb-appar och plattformar gör samtidigt att e-handeln, särskilt i mobilen, ständigt vinner ny mark.

Men hur ser det ut i gränssnittet mellan e-handel och sociala medier idag? Är det bara influencers som med sina “drops” av merchandise och signaturprodukter som förstår nyttan? Konverterar trafiken bättre när den kommer från sociala medier? Hur ser det ut inom B2B?

David Aler, strateg på digitalbyrån Cloud Nine, berättar om läget och trenderna inom social commerce just nu, och delar med sig av många exempel och tips.


*Det förekommer att Cloud Nine filmar och/eller fotograferar under våra frukostseminarier. Genom att anmäla dig så accepterar du att du eventuellt kan komma med på bild eller film och att det materialet kan komma att publiceras på internet och i tryck i syfte att marknadsföra Cloud Nine.  • David Aler

    David Aler

    Digital strateg