Skip navigation
Nyheter / 15 mar 2022

Träffa Pawel - Frontend utvecklare och vår första Cloudie i Polen!

Vi satte oss ner och tog en kaffe med vår härliga kollega Pawel som började hos oss under hösten 2021 och var vår första av nu 4 anställda i vårt nya kontor i Polen!

Hej Pawel, berätta lite om dig själv:

Mitt namn är Pawel. Jag arbetar som front-end utvecklare, för det mesta, och har 7 års erfarenhet av att jobba inom webb. Jag älskar att resa och inspireras av människor från olika kulturer runt om i världen. På min fritid gillar jag att njuta av bra musik och känner en koppling till beatet. :D Jag började på Cloud Nine från distans i början av september 2021.

Vad fick dig att börja jobba på Cloud Nine?

Jag blev inspirerad av projekten och kunderna som Cloud Nine gjort och arbetar med. Det visuella utseendet och estetiken är mycket viktig för mig, särskilt inom webbutveckling och onlinenärvaro. Den höga kvalitén på arbetet som utförs här och den utmärkta portfolio sajten (cloudnine.se) fångade mitt intresse. Även att bli den första anställda i Polen, var en spännande och utvecklande resa jag verkligen ville vara med på.

Vad var ditt första intryck av Cloud Nine?

När jag började funderade jag på om det skulle bli några kulturella obalanser eller språkhinder, men det visade sig snabbt vara problemfritt. Mitt team var väldigt välkomnande och hjälpsamma, och trots att jag i huvudsak har svenska kollegor är Cloud Nine en engelsktalande byrå. Jag fick snabbt all min utrustning (a MacBook Pro, iPhone, external monitor, adaptrar tillbehör som behövdes) och program (det jag var mest bekväm med). Redan första veckan fick jag en introduktion till alla kunder och projekt jag skulle jobba med. Även om jag skulle jobba med all front-end i projekten så fick jag en genomgång av back-end infrastrukturen som är till god hjälp för bättre förståelse.

Vad gillar du mest med att arbeta på Cloud Nine?

Balansen i arbetet och kulturen på byrån är väldigt god och det jag gillar bäst med Cloud Nine. Trots bara 6 månader i bolaget har jag hunnit besöka Stockholm två gånger och även välkomnat några från Stockholms teamet till Polen, där vi nu öppnat ett nytt kontor i Gdansk.

Jag älskar hur man kan känna en verklig koppling mellan kollegor här. Jag kan prata om vad som helst med de flesta. Teamet känns genuint intresserade och stöttande. Jag känner mig inte heller pressad eller överväldigad med deadlines. När jag arbetar med ett projekt är det täta möten med kunderna så att vi alla kan ställa oss på samma sida och inte gå vilse i mångfalden av arbete som görs här.

Vilket har varit ditt favorit projekt på Cloud Nine än så länge?

Hittills har det varit roligast att arbeta med Houdini Sportswear och Volkswagen-projektet. Jag gillar verkligen hur jag verkligen känner mig som en del av laget och att mina åsikter är viktiga - istället för att bara vara en kugge i en enorm maskin. Jag kan påverka projektet och göra min magi. Eftersom nya projekt ofta dyker upp, tekniskt sett, är Cloud Nine alltid uppdaterat med de senaste branschtrenderna och vedertagna lösningarna.

/Pawel

Vill du jobba med Pawel?

Läs mer om om våra lediga positioner här eller hör av dig direkt till våra rekryterare <a href="mailto:weronika.choren@cloudnine.se">Weronika</a>, <a href="mailto:diana.nesic@cloudnine.se">Diana</a> eller <a href="mailto:sabine.buchwald@cloudnine.se">Sabine</a>.

Jag gillar verkligen hur jag verkligen känner mig som en del av laget och att mina åsikter är viktiga

Pawel CzarnieckiFront-end utvecklare, Cloud Nine

Mer intresseant läsning