Skip navigation
Nyheter / 28 aug 2019

Cloud Nine nominerade i Svenska Designpriset för Vålamagasinets e-handel

_Cloud Nine är tillsammans med <a href="https://www.valamagasinet.se/" target="blank">Vålamagasinet</a> nominerade till Svenska Designpriset 2019 i kategorin Digitalt - e-handel. På valamagasinet.se är varje detalj omsorgsfullt skapad och utvald, och varje funktion anpassad för att upplevelsen ska andas design.

Svenska Designpriset är en tävling i design med målsättning att främja och utveckla svensk grafisk design och kommunikation. Tävlingen är öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning och liknande kreativa områden, och vinnaren koras genom jurybedömning och röster från svenska folket.

Inredningsbutiken Vålamagasinet är återförsäljare av över 600 varumärken och formgivare - alla med olika bildspråk och tonalitet. Genom att jobba med frilagda bilder i kombination med inspirerande lifestylebilder har vi skapat en tydlig översikt innan vi låter vald produkt ta för sig visuellt. Andra fina detaljer hittas bland annat på personalsidan, där alla Vålamagasinets anställda porträtteras med dennes favoritprodukt - en produkt som såklart går att köpa direkt via valamagasinet.se.

“Tillsammans med Vålamagasinet ville vi bygga en e-handel som förmedlar deras passion för form, kvalité och heminredning. Fokus har legat på att låta design genomsyra varje led och fånga besökarens intresse genom inspiration och kunskap. Vi är otroligt stolta och glada för denna nominering i Svenska Designpriset”, säger Camilla Sundberg, Creative Director på Cloud Nine.

valamagasinet-svenska-designpriset-2

Läs mer om Vålamagasinets lösning här.

Mer intresseant läsning