Skip navigation
Nyheter / 21 feb 2024

Säkra din plats runt bordet till "The Kaleidoscope of E-commerce"

Cloud Nine bjuder in kunder och företag att delta i en spännande rundabordsdiskussion. För er som är involverade inom e-handel är det alltid en utmaning att balansera kundupplevelsen med plattforms- och budgetbegränsningar samt verkligheterna inom omnichannel-handel. Om vi ser det från kundens sida ställs vi inför en förvirrande mångfald av inköpskanaler, kampanjer och leveransalternativ.

I denna rundabordsdiskussion, en uppföljning till förra årets "The Multiverse of E-commerce", bjuder vi in er att dela med er av era erfarenheter av att navigera i denna komplexa och komponerbara värld i en intim och exklusiv miljö. Vad fungerar? Vad fungerar inte? Kommer AI lösa allt? Delta i en uppfriskande utbyte med David Aler, vår in-house strateg. Med endast 14 platser tillgängliga garanterar vi att varje röst kommer att höras och värderas.

När: 21 februari 2024, kl 9-12, frukost serveras från 8.30
Var: Stadsgården 6, NOVA House Sthlm.

Det finns endast 14 platser vid bordet, så vi kan endast tillåta en deltagare från varje företag. Observera att detta är avsett att vara ett forum för erfarna e-handelschefer, och vi kan inte garantera att alla ansökningar kommer att accepteras. Vi återkommer med ett bekräftelsemail.

Mer intresseant läsning