Nyheter / 10 september 2019

Nya talanger till Cloud Nine!

Vi är glada över att presentera och hälsa fem nya, mycket skickliga och härliga medarbetare varmt välkomna till oss på Cloud Nine.

Till försäljningsteamet välkomnar vi Oscar Nyquist som Key Account Manager och Emma Langetz i rollen som Talent Acquisition Manager. Oscar kommer senast från Strossle och har betydande erfarenhet inom affärsutveckling på Barnebys. Emma har en värdefull bakgrund inom rekrytering och HR och har innan sin start hos oss arbetat med konsultmarknaden på eWork Group och dessförinnan Palm & Partners.

Cloud Nines projektteam utökas med UX-designer Ricardo Arroyo och Digital Analytiker Caroline Kraus. Ricardo, som senast kommer från Granath, har erfarenhet av att designa digitala tjänster och animera till digitala stortavlor samt sociala kanaler. Vår digitala analytiker Caroline har erfarenhet av webbanalys och CRO med SEO/SEM inräknat från bolagen OMD Sweden och senast i tiden från digitala byrån Beet.

Miranda Reimer kommer med ekonomiexamen från Örebro Universitet och stärker upp vår ekonomiavdelning som ekonomiassistent. Miranda har tidigare erfarenhet av intern eventplanering och kommer i sin roll hos oss även ansvara för kulturfrämjande aktiviteter.

Vi ser fram emot att möta hösten och fortsätta skapa framgångsrika digitala lösningar för och med våra kunder – tillsammans!