Skip navigation

Rådgivning inom

E-handel

Vi är experter på alla delar av en e-handel, från prisvinnande design till den senaste tekniken optimerad för både mobil och desktop. Genom att behärska strategi, UX och teknik har vi kunnat hjälpa många e-handelsaktörer uppnå sin fulla potential och lönsamhet.

En partner som kan hjelpe deg å styrke begge deler

Cloud Nine har utviklet vellykkede e-handelsløsninger for sterke nordiske merkevarer på flere plattformer.

UX som hever merkevaren din og konverteringen din

Både analytikere og e-handelsledere forstår hvor viktig det er å ha en sterk visuell tilstedeværelse, som ikke bare handler om et unikt utseende, men også struktur, navigasjon og hvordan produktene presenteres. Det kan være en utfordring å veilede kunden gjennom beslutningsprosessen hele veien frem til et kjøp, men vår datadrevne designprosess og brukertesting garanterer de beste resultatene, selv når e-handel omfatter markeder med ulik kundeatferd.

Teknologien – for å løse utfordringene

E-handelsløsninger er komplekse, og består vanligvis av en samling av integrerte systemer, for eksempel betalingssystemer og logistikkplattformer. I tillegg er det utfordringer med produktinformasjon, lagersaldooppdateringer og andre dataflyter. Og det er bare back-end. En sømløs opplevelse på tvers av alle digitale enheter krever mye av presentasjonslaget. Men vi elsker utfordringer.

Plattformer for alle typer e-handel

I e-handel er plattform og økosystem viktige elementer for å lykkes. Cloud Nine har valgt ut et lite antall sterke e-handelsplattformer som passer til ulike typer e-handel, både etter bransje, kundetype (B2C, D2C eller B2B) og når det gjelder integrasjonsmuligheter og skalerbarhet. De fleste av våre løsninger er basert på e-handelsplattformene

Utvikling og støtte som skalerer

Cloud Nine drives av å gi e-handelsledere den støtten de trenger for å drive virksomheten så effektivt som mulig. Vi kan oppskalere støtten vår for å passe alle typer kunder, inkludert de med globalt salg. Vanligvis er det samme team som står for både utvikling og support, ved hjelp av en effektiv helpdesk-løsning. Vi er en partner du kan stole på.

FAQ

  • Priset för att skapa och driva en e-handel varierar beroende på flera faktorer, inklusive storleken på din verksamhet, funktionaliteten du behöver, designkraven, val av plattform, och eventuella integreringar med tredjepartsverktyg eller tjänster. För att få en exakt kostnadsuppskattning är det bäst att kontakta oss för en detaljerad diskussion om dina specifika behov och önskemål. Vi strävar alltid efter att erbjuda kostnadseffektiva lösningar som passar ditt budget och levererar maximalt värde för din investering.

  • Headless är en modern arkitektonisk modell där front-end och back-end av en e-handelsplattform är fristående och inte är bundna till varandra. Det innebär att affärslogik och data (backend) är separerade från presentationen och användargränssnittet (frontend). Detta ger företag större flexibilitet att leverera innehåll till olika enheter och kanaler utan att vara bundna till en specifik presentation. Läs mer om headless här eller kontakta oss för att ta reda på om headless är rätt för din verksamhet.

  • För att tillgänglighetsanpassa din e-handel bör du prioritera att följa riktilinjerna för Web Content Accessibility Guidelines (WCAG). Det innebär t.ex att utforma din webbplats med tydlig och läsbar text, ha rätt färgkontrast, och implementera alternativa navigationsmetoder för personer med olika funktionsnedsättningar. Genom att göra din e-handel tillgänglig kan du säkerställa att den når och betjänar en bredare publik, vilket kan öka dina affärsmöjligheter och skapa en mer inkluderande onlineupplevelse. Läs mer om tillgänglighet här eller kontakta oss för att få hjälp med dina specifika behov.

  • Ja, vi erbjuder B2B e-handelslösningar. Cloud Nine är specialister på att anpassa en e-handel för företags unika behov och affärsmodeller tack vare vårt breda utbud av partnerskap med olika plattformar. Med vår omfattande erfarenhet och expertis arbetar vi aktivt med flera plattformar för att kunna erbjuda den mest passande och effektiva lösningen för ditt företag. Vill du lära dig mer om hur våra B2B e-handelslösningar kan gynna din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss.

Lurer du på hva vi kan oppnå sammen?

Bestill et møte med Micke Östling, KAM på Cloud Nine.