23 maj 2018
Kl 08:30 - 21:30
Linnégatan 89 E, Stockholm

Hur du bygger webb snabbt, flexibelt och framtidssäkrat med headless CMS

Vilka är fördelarna med att arbeta API-baserat, kontra traditionellt monolit-tänk? Är en CMS-lösning som innehåller alla funktioner inte längre den enklaste vägen? Cloud Nine bjuder in Robert Linde från Contentful, som belyser olika aspekter av microservices, dess påverkan på beställarens digitala team och hur leveransen av digitala produkter blir mer resurseffektiv.

Vidare berättar Alexander Kafkaletos, Business Director på Cloud Nine, om hur valet att bygga Poolias hemsida API-baserat, med Contentful som headless CMS, gav projektet nödvändiga förutsättningar och Poolia nya affärsmässiga möjligheter.

Seminariet riktar sig till dig som arbetar som beställare av webblösningar, eller som bara är nyfiken på att höra mer om vilka möjligheter, alternativ och utmaningar som finns.

Talare: Robert Linde, Ecosystem Developer på Contentful, och Alexander Kafkaletos, Business Director på Cloud Nine
När: Onsdag, 23 maj kl. 08:30 - 09:30 (frukost serveras från kl. 08:00)
Var: Cloud Nine, Linnégatan 89E, 115 23 Stockholm


*Det förekommer att Cloud Nine filmar och/eller fotograferar under våra frukostseminarier. Genom att anmäla dig så accepterar du att du eventuellt kan komma med på bild eller film och att det materialet kan komma att publiceras på internet och i tryck i syfte att marknadsföra Cloud Nine.