Nyheter / 23 augusti 2019

Code Quiz Night!

Sedan hösten 2017 har utvecklare och allmänt teknikintresserade samlats för Code Quiz Night på puben The Liffey i Gamla Stan i Stockholm. Quizet som arrangeras på initiativ av Cloud Nines medarbetare, är tillbaka i september!

jan-code-quiz

Code Quiz Night är kort och gott kvällen för dig med intresse för webb och teknik. Du behöver inte nödvändigtvis vara webbutvecklare och heller inte expert för att bemästra frågorna, men det underlättar om du har ett visst hum om den digitala eran vi lever i. Våra eminenta quizledare överraskar med ett nytt, hett tema vid varje tillfälle, till vilket frågorna är kopplade.

codequiz1

Syftet med Code Quiz Night är att på ett roligt och avslappnat sätt sammanföra likasinnade som vill testa sina kunskaper och samtidigt umgås, i ett quiz som vi själva saknat bland Stockholms pubar.

Vill du vara med? Den 26 september är vi tillbaka med ett nytt tema! Kom ensam eller ta med dig ditt egna team. Till oss är alla välkomna - kom som du är och spela schysst 🤩 Registrera dig på codequiz.se.