Nyheter / 18 maj 2018

Grupp 9 - ett diskussionsforum för Cloud Nines kvinnliga medarbetare

Kultur är en av Cloud Nines främsta byggstenar och en betydlig bidragande faktor till gemenskapen mellan kollegorna, trivseln på kontoret och prestationerna i projekt. Mycket av den tid vi spenderar med varandra tar rum utanför arbetstid och är på initiativ av medarbetarna själva.

Med ett ökat antal kvinnliga kollegor föddes idén till Grupp9 – ett forum för diskussion, i vilken Cloud Nines kvinnliga medarbetare en gång i halvåret träffas för gemensam aktivitet. I mars hade gruppen sin första träff som inleddes med en välkomst- och invigningsskål samt aktivitet på kontoret, innan gemensam middag på Lebanon Meza Lounge. Blivande kollegor bjöds dessutom in för att under avslappnade former träffa sina nya kvinnliga medarbetare och bli en del av Grupp9 från start.

"Det har länge funnits ett forum för kvinnor på Cloud Nine, men med Grupp9 ville vi skapa en officiell konstellation som både byrå och anställda står bakom. Ett forum för gemenskap och diskussion – med god mat och trevligt sällskap.", Camilla Sundberg, UX-lead på Cloud Nine.

"Grupp9 är ett väldigt bra initiativ som öppnar upp till diskussion och ökad gemenskap oss kvinnor emellan. Jag blev väldigt glad när jag fick inbjudan till middagen, trots att jag inte hade börjat på Cloud Nine än. Det blev ett ypperligt tillfälle att snabbt komma in i gruppen och känna gemenskap och samhörighet. Ser fram emot nästa träff!"
Mari Thorstensson, Projektledare, Cloud Nine