Skip navigation
Uutisia / 12 huhti 2019

Ny erbjudandesite för Audi Stockholm

Cloud Nine har tagit fram en ny site för Audi Stockholms privat- och tjänstebilserbjudande, där användaren är i centrum.

Utmaningen med projektet var att visualisera Audi Stockholms utbud av bilar på ett så tydligt och enkelt sätt som möjligt. Samtidigt var det viktigt att lyfta fram aktuella kampanjer på sidan, och underlätta hanteringen av dessa för webbredaktörer.

Vi löste uppgiften genom att bygga en filtrering där användaren smidigt kan hitta ett erbjudande som matchar valda preferenser och behov. Med en mobile first approach projektet igenom, var det viktigt att sätta filtreringen på såväl desktop som i mobilt läge.

Eftersom huvuddelen av informationen består av bilar och erbjudanden valde vi att använda <a href="https://www.contentful.com/" target="_blank">Contentful</a> för hanteringen av dessa. Det är ett headless CMS som bygger på en platt datastruktur till skillnad från de mer traditionella CMS:en som ofta baseras på trädstrukturer. Tekniken vi valt att bygga siten i är React + Next.js.

Audi Stockholm är Sveriges största återförsäljare för Audi och finns på fem anläggningar runt om i Stockholm. Audi Stockholm representeras av Din Bil som sedan många år tillbaka är kund till Cloud Nine.

<a href="https://erbjudanden.audistockholm.se/foretagserbjudanden" target="_blank">Till Audi Stockholms erbjudandesite</a>

När vi hade satt funktionaliteten för själva siten så ville vi skapa en så enkel och tydlig design som möjligt, som också förhåller sig till Audi Stockholms befintliga sida så att kunden känner igen sig.

Jakob RydhUX Designer, Cloud Nine

Lisää kiinnostavaa luettavaa