Skip navigation
Uutisia / 08 huhti 2022

Cloud Nine på D-congress 2022

Vi är på plats på D-Congress 2022 den 28 april i Göteborg. Tillsammans med NOVA Consulting Group och våra systerbyråer, hittar du Cloud Nine i en one-stop-shop för e-handlare. På en och samma yta erbjuder vi allt från webbdesign, digital marknadsföring, e-handelsplattformar, CRM-system, och mycket mer.

Årets tema för D-Congress är ”E-commerce as entertainment” vilket speglar hur e-handeln alltmer blir förknippad med underhållning och hur gamification driver konsumtion online. Cloud Nine är en av alla partners tillsammans med NOVA Consulting Group.

I vår monter finns möjligheten bekanta er med vårt byrånätverk och allt vi kan erbjuda inom NOVA Consulting Group med våra systerbyråer Pineberry, Infunnel, Epinova, Fyr Agency och Singular Studios. Kom och häng med oss i vår trevliga monter under dagen, H02:02/H03:04, och även på eftermiddagen vår AW i montern mellan 16-18!

Missa inte heller vår lunch!

Den 27 april bjuder på lunch och föreläsning, Från "inklämd till "uppsökt". Där Fyr Agency, Singular Studios och Shape Agency kommer presentera spännande data från verkliga, digitala kundresor och ger handfasta tips ehandlare kan bygga starkare varumärkesrelationer genom hela kundresan.

Anmäl dig här!

Ses där!

SoMe-dcongress-2022

Lisää kiinnostavaa luettavaa