Skip navigation
News / 29 Jun 2020

Glad sommar önskar Cloud Nine

Vintern på Cloud Nine var full av aktiviteter och nya kollegor. Vi spelade biljard, yogade och fick igång våra lunchlöpningar igen efter en liten paus för vila över jul och nyår. Vi hade framgångsrika lanseringar för <a href="https://www.guestcomfort.com/se/" target="_blank">Guest Comfort</a>, <a href="https://www.sv.se/" target="_blank">Studieförbundet Vuxenskolan</a> och <a href="https://houdinisportswear.com/sv-se/reuse" target="_blank">ReUse</a> för Houdini Sportswear. På vår site har vi i dagarna även publicerat ett fint kundcase kring <a href="https://www.cloudnine.se/lifebutiken" target="_blank">Lifebutikens e-handelslösning</a>.

cloud nine yoga

I början på våren stannade hela världen upp. Vi tog ett snabbt beslut att göra det vi kan för att ta vårt ansvar i den pågående pandemin och satte in nya rutiner och arbetssätt för att visa ännu mer omsorg för vår omvärld och varandra. Trots att Covid-19-krisen påverkar hela vårt samhälle, så upplever vi att digitala projekt och e-handel står högre på agendan än vanligt. Vi finns här för alla typer av diskussioner och gör allt som står i vår makt för att hjälpa våra kunder att nå ut med sina produkter och tjänster digitalt, speciellt när IRL inte fungerar som vanligt.

För att underlätta för våra kunder under de hårt pressade tiderna, har vi tillsammans med vår finansieringspartner Grenke, tagit fram en modell för att man ska kunna köpa e-handel på avbetalning. <a href="https://www.cloudnine.se/cloud-nine-moter-motgangar-med-mojligheter" target="_blank">Här</a> kan du läsa mer om upplägget.

Under våren har vi fortsatt att jobba hårt och är otroligt stolta och glada över våra nya samarbeten tillsammans med varumärken som Svenska Färghusgruppen och Dermosil. Vår konsultverksamhet <a href="https://www.freeagents.se/" target="_blank">Free Agents</a> har också tagit fart med arbete ute hos bland annat H&M, Scania och Lantbrukarnas riksförbund.

cloud nine picknick

Till sist vill vi tacka alla våra kunder, partners och givetvis oss själva! Bra jobbat! Nu är det dags att njuta av semestern. Självklart finns vi om ni behöver oss men annars hörs vi igen 1 augusti med full kraft.

Vi ses på stranden. Glad sommar!

More interesting news