Skip navigation
News / 30 Mar 2020

Cloud Nine möter motgångar med möjligheter

Behovet av en fungerande digital plattform för handel har aldrig varit större. Cloud Nine har ingått ett unikt samarbete för att möjliggöra för företag att boosta sin digitala försäljning.

Världen befinner sig i ett aldrig tidigare skådat tillstånd. Det är många som möter svårigheter och världsekonomin ritas om i skrivande stund. När vi kommer ur den faktiska krisen kommer de efterföljande konsekvenserna. Då kommer de som förberett och anpassat sig till de nya beteendena hos konsumenterna, att vara de som kliver starka ur stormen. Kanske med större potential än någonsin. Men, läget är tufft just nu. Därför erbjuder nu Cloud Nine, i samarbete med finansieringspartnern <a href="https://www.grenkeleasing.se/" target="_blank">GRENKE</a>, företag att utveckla nya e-handelslösningar med möjlighet att dela upp betalningen över tid. Allt för att underlätta ett redan ansträngt cash-flow-läge.

Cloud Nines upplägg ger företag möjlighet att frigöra resurser för annat, samtidigt som de kan avancera sin onlineförsäljning. Cloud Nine erbjuder en färdigpaketerad e-handelslösning med skräddarsydd UX, helt anpassad till kundernas specifika målgrupper och behov.

Johan Cassel, Försäljningschef på Cloud Nine: "Vi står redo att hjälpa säljande företag, såväl B2B som B2C, att förbereda sig för allt mer avancerade digitala behov. Det är därför glädjande att vi nu kan erbjuda en lösning som möjliggör investeringar i framtiden, trots det pressade omvärldsläget."

Cloud Nine arbetar för några av Sveriges mest erkända varumärken, såväl stora som små bolag. Under senare år har man blivit flerfaldigt belönad för sin kundspecifika design och användarupplevelse. Den tekniska utvecklingen ligger på framkant och användningen av framtidssäkrade tekniker är prioriterat. Dessutom hjälper Cloud Nine sina kunder med optimering, förvaltning och drift.

Under 2019 har man framgångsrikt levererat e-handelslösningar för till exempel <a href="https://www.valamagasinet.se/" target="_blank">Vålamagasinet</a>, <a href="https://houdinisportswear.com/sv-se" target="_blank">Houdini Sportswear</a>, <a href="https://www.lifebutiken.se/" target="_blank">Life</a> och <a href="https://bemz.com/sv-se" target="_blank">Bemz</a>. Cloud Nine arbetar med plattformar såsom <a href="https://www.litium.se/" target="_blank">Litium</a>, <a href="https://storm.io/sv/" target="_blank">Storm</a> och <a href="https://www.episerver.se/" target="_blank">Episerver</a>.

För mer information, kontakta Johan Cassel på 070-494 24 60 eller <a href="mailto:johan.cassel@cloudnine.se">johan.cassel@cloudnine.se</a>

More interesting news