Nyheter / 26 juni 2018

En summering av våren på Cloud Nine

Sommaren är här och en summering av den händelserika tillika framgångsrika våren på Cloud Nine är på sin plats. Året inleddes med en Trendspaning för 2018 av vår talare och strateg, David Aler; ett seminarium som satte tonen för det som varit en högst kreativ vår. Stora e-handelsprojekt tillsammans med välkända varumärken har satt god fart på Cloud Nine-skutan och lett till ett flertal nya kollegor ombord, som med sina skarpa kunskaper kompletterar våra team.

Med ett stort antal nya medarbetare kom årets byråresa lägligt i april. En fartfylld helg i Budapest med grottklättring, cykelsightseeing, skytte, stadsvandring, spaupplevelse och kulinariska besök på en mängd olika restauranger, stärkte lagandan ytterligare på Cloud Nine.

Ronnie Code Quiz Night

2018 har det dessutom kommit naturligt för oss att anordna och hosta nätverksträffar för och med andra verksamma i branschen. Vårt uppskattade event, Code Quiz Night, arrangerades för andra gången och lockade gamla likväl som nya besökare till att tävla i en frågesport utformad av webbutvecklare för webbutvecklare. Code Quiz Night gör comeback under hösten – mer information på codequiz.se. Vi har även anordnat meetup tillsammans med Contenful i våra lokaler, där det bjöds på pizza och dryck. Vi är också stolta över att en av våra utvecklare gästföreläst i kursen Digital Design på Berghs School of Communication, där vår UX-lead också är kursansvarig.

Grupp 9

Att vi på Cloud Nine tycker om att umgås på fritiden är ingen hemlighet. Curling, brännboll, AWs och karaoke är bara ett axplock av de teamaktiviteter och initiativ som vi umgåtts genom under våren. Senast i raden av sportaktiviteter är tennisluncherna på TSK Malmens utebanor. Grupp9, Cloud Nines egna diskussionsforum för kvinnliga medarbetare har tagit snurr med besök på libanesisk restaurang samt en lunch med pizza och brännboll på Gärdet.

sommarlunch

Som en avrundning på våren tog vi tillfället i akt att samlas ute på gården för att tillsammans med andra inbjudna fotbollsälskare, se gruppspelsmatchen mellan Mexiko och Sverige. Med pizza och dryck hejade vi Sverige vidare till slutspelet!