Nyheter / 24 augusti 2018

Cloud Nine i Stafesten för UNICEF

Startskottet för höstens teambuildande aktiviteter på Cloud Nine har gått av stapeln! Den 22 augusti deltog 15 starka och glada Cloudies i Stafesten, tidigare känt som Bellmanstafetten, på Norra Djurgården. Fördelat på tre lag sprang varje deltagare en sträcka på fem kilometer, kvällen avrundades med en gemensam picknick. I år var dessutom alla Stafestens deltagare med och bidrog till UNICEFs viktiga arbete att skapa en bättre värld för alla barn.

Stafesten-Isaac-Alexander Brinner du för den digitala världen samtidigt som hälsa och sport står högt på priolistan? Vi på Cloud Nine är passionerade för innovativa digitala lösningar, men ger samtidigt utrymme för sportaktiviteter såsom löpning med kollegorna på Djurgården, tennisluncher samt träningsevent som Stafesten utanför jobbet. Med högt i tak har du som medarbetare chans att påverka vilken nästa aktivitet blir. Stafesten-Cloud-Nine

Klicka in dig på vår karriärsida och se vilka lediga tjänster vi har just nu.

"Ett härligt event med goa arbetskollegor. Ett bra sätt att umgås utanför arbetet med peppande, hurrande och grattande av allas prestationer. Längtar redan tills nästa gång! Då jädrans ska här springas!"
Mikael, Systemutvecklare, Cloud Nine