Nyheter / 2 maj 2019

Cloud Nine flyttar till WeWork

När WeWork, det globala coworking space-bolaget, etablerar sig i Sverige under juni 2019, flyttar Cloud Nine in.

Cloud Nine flyttar efter tolv år, sin verksamhet från Garnisonen på Östermalm till en privat del av WeWork i centrala Stockholm. Fördelarna med flytten är många, bland annat närheten till kommunikationer och det mer centrala läget. Arbetet med byråns internationella kunder kommer underlättas, eftersom WeWork idag finns i 100 städer runt om i världen och i närtid väntas etableras i våra grannländer.

För Cloud Nine blir flytten en nystart. Att bli en del av delningskulturen, ligger inte bara i varje modernt företags intresse, utan visar också att Cloud Nine är beredda att leda vägen inom innovativa områden. Förutom praktiska tillgångar såsom gemensamma arbetsytor, sociala delar och mötesrum, möjliggör WeWork ett expanderat professionellt nätverk. WeWork väntas också ge Cloud Nines anställda ett mer flexibelt arbetssätt och mer varierad arbetsdag.

"Vi vill lägga allt fokus på att skapa så bra projekt som möjligt för våra kunder och därför blir det en bra och kostnadseffektiv lösning. Jag ser verkligen fram emot flytten."
Carl-Fredrik Risbecker, VD, Cloud Nine