Nyheter / 14 januari 2019

Årlig utlottning i Konstklubben Linné

Cloud Nines konstklubb Linné, samlas varje år för utlottning av konstverk personligt utvalda av konstsamlaren Tom Böttiger. Den 10 januari träffades konstklubben för denna på snudd högtidliga afton, alla med höga förväntningar om ett kamma hem just det konstverk man under året suktat efter.

Utlottning i konstklubben Linné En stor del av Tom Böttigers samling av svensk samtida konst finns på Cloud Nine-kontoret. Det är en mix av målningar, fotografier och skulpturer och senast vi räknade uppnåddes ett antal av närmare 260 konstverk! Konstklubben-Gonzalo-och-Meyer Vid årets utlottning hade Tom samlat ihop 19 vackra och spännande verk av Johan Bergmark, Makode Linde, Eva Zethraues bland flera, för konstklubbens medlemmar att välja mellan. Numrerade lappar bestämmer turordningen och med årets 13 klubbmedlemmar gav överflödet av verk stora valmöjligheter och en ökad chans att få något av de verk man helst av allt vill ha.

"Konstklubben är ett jättebra initiativ. Jag vann min första tavla som ska upp i nya lägenheten. Konstverket av Rahul Talukder, är ett av många verk som kommer att hängas upp!"
Gonzalo Fuentes, Systemutvecklare, Cloud Nine