Event

Välkommen till Cloud Nines olika sammankomster och event! På den här sidan finner du bland annat, seminarier kring de senaste trenderna inom strategi, sociala medier, teknik, och kommunikation. Anmäl dig genom länkarna nedan.

Kommande event

Utbildning i Dataanalys

Hur kan jag samla mer och bättre information om mina besökare? Hur kan jag kombinera data från olika källor och få en unik sanningskälla i verksamheten? Och, vad kan jag faktiskt använda informationen till? Detta och mycket mer är frågor som vi försöker besvara under en förmiddagssession hos oss på Cloud Nine. Vi ämnar att lyfta dina specifika behov och utmaningar så att vi tillsammans kan hitta ny inspiration och tips på hur du bl a kan: göra dina processer enklare och smidigare, spara tid och pengar på olika verktyg och licenser, bli effektivare och en bättre beslutsfattare.

Föreläsare: Wilfried N'Guessan - Analytiker
När: torsdag, 9 februari kl. 09:00 - 11:00 (frukost serveras från kl. 08:30)
Var: Cloud Nine, Linnégatan 89 E, 115 23 Stockholm

[unex_ce_button id="content_py4gv0gz5,column_content_lp99dsjlv" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="14px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="2px" button_border_color="#000000" button_border_radius="3px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://www.eventbrite.com/e/utbildning-i-dataanalys-9-februari-2017-tickets-30485161940" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]ANMÄL DIG HÄR[/ce_button]

Tidigare event

Nytt år och nya digitala lösningar – en trendspaning hos Cloud Nine

Den sista tiden på 2016 var fylld med ett nyfiket framåtblickande och förändringsförväntningar. Den stora frågan brukar rent konkret handla om hur vi kan dra nytta av alla nya buzzwords, strömningar, upptäckter och nya tekniker. Hur kan vi använda dem i vår dagliga verksamhet? Vill vi ens använda dem? Under det här seminariet tar vi upp övergripande tendenser och strömningar inom digital kommunikation och utveckling, sen kryddar vi med ett par handfasta tips inför det nya året.

Maila Dana Patratanu på dana.patratanu@cloudnine.se om du vill få en kopia på presentationen.

Frukostseminarium om Service Design

Dagens konsumenter har aldrig haft en så stor valfrihet som nu. Det är därför extra viktigt för företagsledningen att förstå vad kunderna verkligen behöver. Om inte kundens perspektiv redan är satt i fokus är det hög tid att fokusera på det. Välkommen på ett frukostseminarium där vi bjuder på insikter kring hur du kan skapa ändamålsenliga och effektiva tjänster och ger exempel på inspiration till hur kunden involveras i utvecklingen för att behålla ett genomgående användarfokus.

Talare: Charlotta Klintmark, Interaktionsdesigner
När: onsdag 7 december, kl. 08:30 - 09:30 (frukost serveras från kl. 08:00)
Var: Cloud Nine, Linnégatan 89 E, 115 23 Stockholm

Att välja rätt betalleverantör

Att välja rätt betalleverantör kan vara helt avgörande för din affär. Samtidigt är beslutet ett av de allra svåraste att ta. Valmöjligheterna är idag oöverskådligt många. Flera gånger är det svårt att ens veta vilka kriterier man ska basera sitt beslut på. Utifrån ett antal exempelföretag försöker vi under seminariet visa hur man kan tänka för att landa i ett så bra beslut som möjligt. Vilka faktorer är viktigast och vilka krav uppfyller olika betallösningar? Vi delar med oss av våra erfarenheter av både etablerade betalleverantörer och nya spännande uppstickare.

Talare är Tomas Eld, systemarkitekt på Cloud Nine.
När: onsdag 16 november, kl. 08:30 - 09:30 (frukost serveras från kl. 08:00)
Var: Cloud Nine, Linnégatan 89 E, 115 23 Stockholm

Ett digitalt wake up call från Almedalen

Att den digitala transformationen just nu är i full gång i samhället råder inget tvivel om, men hur påverkar det oss personligt och professionellt? Hur kommer våra yrken påverkas och hur hanteras skatter och försäkringar i den nya digitala tidsåldern? Eller, hur kan vi med hjälp av data förutspå kriser och arbeta med kommunikation? Under det här seminariet rapporterar Johan Cassel och Ulrika Schreil om fem områden i förändring, som lyftes extra mycket under Almedalsveckan.

Talare: Ulrika Schreil, Digital strateg, och Johan Cassel, Försäljningschef
När: onsdag 7 september, kl. 08:30 - 09:30
Var: Cloud Nine, Linnégatan 89 E, 115 23 Stockholm

Maila Dana Patratanu dana.patratanu@cloudnine.se om du vill få en kopia på presentationen. 

Att skapa framgångsrika och aktiva intranät

Många företag har insett fördelen med ett eget intranät; att med ett gemensamt kommunikationsverktyg som är lätt att anpassa till egna behoven snabbt och enkelt nå relevanta personer i organisationen. För många är det också en gemensam adressbok, en social tjänst och i många fall den enda kontaktytan för de som har olika fysiska arbetsplatser. I det här seminariet går vi igenom ett par framgångsfaktorer för ett lyckat intranät. När behövs ett intranät och vad ska det innehålla? Hur kan det skapa mervärde för användarna och organisationen? Vad är viktigt att tänka på när man startar ett intranätsprojekt?

Talare: Ulrika Schreil, Tomas Eld, Matilda Björnram och Alexander Kafkaletos.
När: onsdag 5 oktober, kl. 8:30 - 9:30 (frukost serveras från kl. 8:00)
Var: Cloud Nine, Linnégatan 89 E, 115 23 Stockholm